Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Reuters: Ο τουρισμός έδωσε "ανάσα" στην ελληνική οικονομία


Γι' αυτό παρουσιάζει πλεόνασμα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρυσι, αυξημένο κατά 900%!...



Βαθιά «ανάσα» στην ελληνική οικονομία έδωσε ο τουρισμός της χώρας τον Ιούνιο, καθώς σύμφωνα με την τράπεζα της Ελλάδος, το πλεόνασμα της χώρας αυξήθηκε στα 663 εκατομμύρια ευρώ από τα μόλις 73 εκατ. του Ιουνίου του 2012.
Το πλεόνασμα, το οποίο είναι το «κλειδί» για την οικονομική ανταγωνιστικότητα, παρουσίασε ραγδαία αύξηση φέτος τον Ιούνιο συγκριτικά με πέρυσι, με το Reuters το οποίο επικαλείται στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, να επισημαίνει πως τα έσοδα από τουρισμό ο οποίος αποφέρει τα πιο πολλά κέρδη στη χώρα, αυξήθηκαν στο 21% σε σχέση με πέρυσι, αποφέροντας έσοδα ύψους 1,59 δισ. ευρώ, ενώ συνολικά για το πρώτο εξάμηνο του 2013, τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 3,32 δισ., 18% πάνω από τα αντίστοιχα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.