Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με ποια SEXY Celebrity έβγαινε ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού;;; (PHOTO)


Με μια ξανθιά επώνυμη καλλονή κυκλοφορούσε τις νύχτες ο Μάριος Ιωάννου μέχρι που γνώρισε την Ναταλία Γερμανού και τις αφιέρωσε όλα του τα βράδια...

Φουλ ερωτευμένη φέρεται να είναι εδώ και δυο μήνες η Ναταλία Γερμανού με τον Μάριο Ιωάννου. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού που είναι μαζί εδώ και δυο μήνες έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους στα περιοδικά...Σύμφωνα με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος η απλότητα και ο ρομαντισμός του νεαρού γόη ηθοποιού ήταν αυτά που κέρδισαν από την πρώτη στιγμή την Ναταλία. Ο ίδιος είναι low profile άτομο ενώ είχε απασχολήσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, με τις φήμες που τον ήθελαν πριν μερικούς μήνες να είναι σε σχέση με την Άρτεμις Αστεριάδη. Κάτι όμως που το νεαρό μοντέλο παρουσιάστρια έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τονίζοντας πως είναι μόνο φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.