Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί, από νταή γιαννιώτη στην εμποροπανήγυρη της πόλης

Η μαφία των παζαριών σε δράση...

Κοινό μυστικό αποτελούσε για όλες τις συναρμόδιες αρχές ότι τα παζάρια- εμποροπανηγύρεις, που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα τα λυμαίνονται λίγες ομάδες. Ομάδες που λειτουργούν με τους δικούς τους νόμους...



Σκηνές τρόμου έζησαν το βράδυ της Παρασκευής εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής των Ιωαννίνων που βρίσκονταν στο παζάρι που οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας στη Βουνοπλαγιά. Ύστερα από μία αψιμαχία μεταξύ μικροπωλητών και εμπόρων που μετέχουν ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι και δεν είχε κανένα δισταγμό να αρχίσει τους πυροβολισμούς μπροστά στα έντρομα μάτια πολλών.

Κι αφού άδειασε το πιστόλι και ο κόσμος άρχισε να φεύγει κακήν κακώς εγκαταλείποντας ακόμη και τσάντες με ψώνια, μπήκε σε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κάμπριο BMW.

Πρόκειται για άνθρωπο που είναι γνωστός μεταξύ των διοργανωτών παζαριών και ουσιαστικά ελέγχει μία μεγάλη ομάδα μικροπωλητών που μετέχει σε παζάρια.

Οι πληροφορίες λένε πως μεταξύ των διαφόρων ομάδων που κάνουν την ίδια δουλειά, οι αντιπαραθέσεις είναι τεράστιες, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και συχνά σε τέτοιους χώρους λύνονται με την απειλή των όπλων.

πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.