Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Με άλλη κοιμήθηκε με άλλη ξύπνησε.


Ο λόγος για έναν άνδρα από το Λονδίνο της Αγγλίας. Κοιμήθηκε στο κρεβάτι του με τη γυναίκα του, αλλά ξύπνησε αγκαλιά με...


 μια αλεπού.

Ο Λέον Σμιθ έπαθε μεγάλη πλάκα όταν ενώ χουζούρευε το πρωί στο κρεβάτι του, ασυναίσθητα πήγε να αγκαλιάσει τη σύντροφο του. Όμως, αντ’ αυτής αγκάλιασε μια αλεπού που είχε τρυπώσει από το πορτάκι της γάτας στο σπίτι.


Ο κύριος Σμιθ αρχικά κατατρόμαξε, αλλά όταν είδε πως η αλεπού δεν κουνιόταν, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έβγαλε μια φωτογραφία το ζώο. Εν συνεχεία, το ζώο το έβαλε στα πόδια και άρχισε ένα κυνηγητό στο σπίτι, που τελείωσε μετά από δέκα λεπτά. Τελικά, ο κύριος Σμιθ έδιωξε την αλεπού από το σπίτι.

Έπειτα ενημέρωσε τη γυναίκα του, η οποία έβαλε τα γέλια όταν άκουσε την ιστορία του, αλλά και προβληματίστηκε μήπως επαναληφθεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.