Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ιστορική στιγμή! Για πρώτη φορά γραμματέας του ΚΚΕ στην Αρχιεπισκοπή


koutsoubas

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδος Δημήτρη Κουτσούμπα θα έχει την επόμενη Τρίτη... στις 12 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Κ.Ε. ο Αρχιεπίσκοπος και ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθούν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σημειώνεται πως ο νέος Γ.Γ. του ΚΚΕ κατάγεται από τη Λειβαδιά όπου ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διετέλεσε Μητροπολίτης για σχεδόν τρεις δεκαετίες, που σημαίνει ότι έχουν φιλικές σχέσεις απο παλιά.

Είναι η πρώτη φορά που Γ.Γ. του ΚΚΕ επισκέπτεται επισήμως την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Υπενθυμίζεται πως τα ταμπού σχετικά με τις σχέσεις ΚΚΕ και Εκκλησίας είχαν σπάσει τον Απρίλιο του 2004, όταν ο τότε Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε επισκεφθεί τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό και είχε συναντηθεί με την τότε Γ.Γ. του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.