Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες εικόνες από τη μάχη με γροθιές και καρέκλες στο δημοτικό συμβούλιο Τρικάλων [ΒΙΝΤΕΟ]


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πύλης Τρικάλων, με πολίτη να επιτίθεται και να χτυπάει δημοτικό σύμβουλο, με τον τελευταίο να καταλήγει στο νοσοκομείο...



Τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο άναψαν, όταν τέθηκε προς συζήτηση θέμα που αφορούσε κατάληψη δημοτικής έκτασης στο χωριό Γαρδίκι. Ο πολίτης ο οποίος έχει καταπατήσει την έκταση, είχε ζητήσει να αναβληθεί η συζήτηση της υπόθεσης του, με τη δικαιολογία ότι εκκρεμεί δικαστήριο, στο οποίο η Πολεοδομία καταφέρετε εναντίον του.

Ο δημοτικός σύμβουλος Βύρων Κατσίβελος όμως, στηριζόμενος στο ότι υπήρχε απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με την οποία ο δημότης είχε καταλάβει παράνομα την έκταση, ζήτησε να μην δοθεί αναβολή. Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ δημοτικών συμβούλων. Πάνω στην ένταση, ο δημότης που κατηγορούνταν, άρπαξε μια καρέκλα και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Κατσίβελου, ρίχνοντας του εν τέλει μια γροθιά.

Ο δημοτικός σύμβουλος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων με τραύμα στον κρόταφο και το αυτί, χωρίς να έχει υποστεί κάτι σοβαρό ενώ κατέθεσε μήνυση κατά του συγκεκριμένου δημότη, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό.



Πληροφορίες από trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.