Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

"BOMBA" στην Βρετανία: Ο Μπέκαμ ομολόγησε ότι ήταν ερωτευμένος με την γυναίκα του Τόνυ Μπλερ! [ΦΩΤΟ]


Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που παραδέχθηκε πως είχε κρυφό έρωτα για τη σύζυγο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, την Τσέρι (ή «Σερί» γαλλιστί)...



Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής είχε εξομολογηθεί τον... καημό του σε συμπαίκτες του, πριν από αρκετά χρόνια, την ώρα της προπόνησης, σύμφωνα με πρώην συμπαίκτη του ο οποίος έχει γίνει πλέον ραδιοφωνικός παραγωγός.

Όπως είπε ο Ντάνι Μέρφι, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και της Φούλαμ αλλά και της Εθνικής Αγγλίας, ο ίδιος ήταν κρυφοερωτευμένος με την 68χρονη σήμερα Χέλεν Μίρεν.

Οπως αναφέρει η Mirror, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Τσέρι Μπλερ είχαν θεαθεί σχεδόν αγκαζέ την παραμονή της ανακοίνωσης ότι το Λονδίνο ήταν η διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών του 2012, όλο γελάκια και αστειάκια.

Στις 5 Ιουλίου 2005 ο φακός απαθανάτισε την τότε «Πρώτη Κυρία» να κοιτάζει στα μάτια, όλο νόημα, τον Μπέκαμ.

τι της βρήκε, που δεν βλέπουμε;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.