Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νέο επεισόδιο στο σήρια Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου

Ξαναθυμήθηκαν τα παλιά...

Καλά κρατεί η βεντέτα μεταξύ του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς ούτε σήμερα έλειψαν οι ισχυρές εντάσεις με ανταλλαγή σκληρών φράσεων....



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το τέλος της πολύωρης και κρίσιμης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπου ενημέρωσε ο προϊστάμενος της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας για τις ενέργειες της υπηρεσίας, εισήλθε στην Ολομέλεια προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στην συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στο οποίο έχει κατατεθεί τροπολογία για την προσωρινή αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών για ψηφιακή εκπομπή.

Όταν ζήτησε τον λόγο από το προεδρείο, στην έδρα του οποίου βρισκόταν ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο δεύτερος υποστήριξε ότι δεν δικαιούται να μιλήσει σύμφωνα με ον Κανονισμό της Βουλής αλλά «θα της κάνει την χάρη και θα της δώσει 4 λεπτά».

Όπως ήταν φυσικό, η κυρία Κωνσταντοπούλου «εξερράγη» και κατήγγειλε τον προεδρεύοντα για «φασιστική» συμπεριφορά με αποτέλεσμα ο κ. Μαρκογιαννάκης να της αφαιρέσει τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.