Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον πυροβολισμό στο Παγκράτι [ΒΙΝΤΕΟ]


Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η ιστορία με τους πυροβολισμούς στο Παγκράτι, μετά από συμπλοκή χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αφού φαίνεται ότι ο 23χρονος, που έφαγε τη σφαίρα στο στήθος και χαροπαλεύει, ήταν εργαζόμενος στο νυχτερινό κέντρο "Σιδεράδικο" και....




προσπάθησε να μπει στη μέση, προκειμένου να χωρίσει τις δύο ομάδες, που είχαν έρθει στα χέρια. Όλα δείχνουν ότι η σφαίρα δεν προοριζόταν για αυτόν, αλλά για χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας κι απλά το παλικάρι την έφαγε, την ώρα που προσπαθούσε να προλάβει τα χειρότερα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, που μετέδωσε ο Χρήστος Μαζανίτης στον ΑΝΤ1, ήδη έχουν γίνει 10 προσαγωγές.

Δείτε το βίντεο:



Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο τοκάρεφ 7,65mm, ενώ ήδη έχει συλλφθεί ένας Αλβανός, που φέρεται ως συνεργός, και καταζητείται ο νεαρός άνδρας που τράβηξε το όπλο.

Ο νεαρός εργαζόμενος, που απασχολείτο ως πορτιέρης στο μαγαζί, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.