Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου: «Να μη χυθεί άλλο αίμα- Δεν θα αντέξω να χάσω και άλλο παιδί»

Συγκλονίζει η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυρά αγνώστων κατά την χθεσινή δολοφονικής επίθεσης εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής. «Να είμαστε...


 όλοι ενωμένοι, να μην χυθεί άλλο αίμα», λέει η μητέρα του, Όλγα.

«Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη, αγκαλιασμένοι. Να μην χυθεί άλλο αίμα…Να μην χάσει άλλη μάνα το παιδί της. Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο». Αυτή ήταν η συγκλονιστική έκκληση της μητέρας του 29χρονου τραυματία που μίλησε στον ΣΚΑΙ για τον γιο της, λέγοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, οικογενειάρχης.

«Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την σύζυγό του, καλώντας την σύζυγό του από το κινητό, ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις του και την ενημέρωσε ότι μεταφέρεται στο νοσοκομείο», λέει η μητέρα του, η οποία αποκαλύπτει ότι έχει ήδη χάσει ένα παιδί και δεν θα άντεχε μία ακόμη απώλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.