Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Το αυστριακό χωριό με το... χυδαίο όνομα [ΒΙΝΤΕΟ]


Πρόκειται για ένα αυστριακό χωριό με μόλις 100 κατοίκους, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστό λόγο του ακατάλληλου ονόματός του κυρίως μετά την κυκλοφορία μιας ταινίας της Anna Holts...



Το χωριό με την παράξενη ονομασία που δεν σημαίνει τίποτα στα γερμανικά αλλά στα αγγλικά είναι μια πολύ κοινή λέξη που τη γνωρίζουν όλοι, ονομάζεται... «Fucking»!

Το Fucking βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Βαυαρία και όπως αναφέρει η «Die Welt» αποτελείται από μεγάλα πράσινα χωράφια με αγελάδες, λίγα σπίτια και ακόμα λιγότερες βιοτεχνίες.

Πλέον και μετά την ταινία «Bad Fucking», έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο!

Οι τουρίστες που επισκέπτονται το χωριό βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες στην ταμπέλα εισόδου, ενώ έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα 13 κλοπές της συγκεκριμένης, ομολογουμένως μοναδικής ονομασίας ταμπέλας...

Σύμφωνα με τη Wikipedia το πρώτο όνομα του χωριού ήταν cos και χρονολογείται από το 1070 όπου και δημιουργήθηκε από τον Βαυαρό ευγενή Focko.

Το μοναδικό όνομα, ενέπνευσε την ταινία «Bad Fucking» που προβάλλεται στις αυστριακές κινηματογραφικές σάλες από τις 20 Δεκεμβρίου και της οποίας το trailer κυκλοφορεί στο youtube, αυξάνοντας τη παγκόσμια δημοσιότητα στο άγνωστο μέχρι πρότινος χωριουδάκι...



πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.