Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ανδρέας Καρέλιας: Γι' αυτό έδωσα μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς μου [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Ανδρέας Καρέλιας που εξέπληξε τους πάντες καθώς πρόσφερε μπόνους στους εργαζόμενους της εταιρείας του 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μίλησε σε εκπομπή και εξήγησε την πολιτική που ακολουθεί η «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ» στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης....



Ο κ. Καρέλιας είπε ότι ήταν προετοιμασμένος κατά κάποιο τρόπο καθώς το «2013 αναμενόταν να είναι μία δύσκολη χρονιά λόγω της οικονομικής κρίσης και όχι μόνο καθώς το 2012 η εταιρεία είχε μία ιδιαίτερα κερδοφόρα χρονιά» γεγονός που έκανε τους ιθύνοντες να σκεφτούν ότι είναι δύσκολο να ξεπεραστούν τα στάνταρ.

«Παρ' όλα αυτά η εταιρεία μας κατάφερε να ξεπεράσει για άλλη μία φορά τον εαυτό της. Με την άριστη συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων καταφέραμε επάξια να έχουμε την θέση που έχουμε» ανέφερε ο κ. Καρέλιας στην γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας και ανακοίνωσε και τις παροχές που πρόκειται να δώσει στους εργαζομένους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ανέφερε πως η εταιρεία του είχε μία κερδοφόρα χρονιά και «μία ανοδική πορεία στο εξωτερικό με παρουσία σε 65 χώρες».

Επίσης συμπλήρωσε ότι το «85% της παραγωγής πωλείται σε ξένες χώρες» και ο όγκος των τσιγάρων για το 2013 έφθασε τα 18 δις ευρώ «αριθμός ορόσημο για την εταιρεία». Παρ' όλα αυτά «η παρουσία της εταιρείας δεν έχει μειωθεί στην ελληνική αγορά και είναι σχετικά ανοδική τα τελευταία πέντε χρόνια» είπε ο κ. Καρέλιας.

Τέλος, ο Ανδρέας Καρέλιας τόνισε ότι πάρα πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθεια να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό και πρέπει να έχουν «πολύ φαντασία και νέα παιδιά να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κάτι καινούριο» ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι «η χώρα μας θα τα πάει καλύτερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.