Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ιδού τα τα έγγραφα για την επιδοτούμενη βίλα της πεθεράς του κ. Καμμένου [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Σε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχτισε σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος...


 προέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Σκάι.
«Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία με τον κ. Λιάπη. Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο».
Η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις δηλώσεις Γεωργιάδη ήταν άμεση. Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Γεωργιάδης «μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή».
«Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του» πρόσθεσαν.
Μέχρι όμως να ανοίξουν τα δικαστήρια και να καταθέσουν οι ΑΝΕΛ την μήνυση και την αγωγή κατά του κ. Γεωργιάδη, μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν τι λένε τα έγγραφα που δημοσιεύουμε στη συνέχεια; Μήπως δικαιώνουν τον υπουργό Υγείας; Επίσης, μπορούν να μας πουν σε ποιόν ανήκει το σπίτι, την φωτογραφία του οποίου δημοσιεύουμε;


 
 
πηγή
 

2 σχόλια:

  1. Πάμε τώρα στον Ν Βασιλάκο συλληφθέντα προϊστάμενο
    του Τμήματος Ελέγχων Ειδικών Φόρων του ΣΔΟΕ Ν. Βασιλάκο. Βαθύ γαλάζιο “κομματόσκυλο” της Ν.Δ. Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός στο παρελθόν και σαν «επιτετραμμένος» στο γραφείο του Πάνου Καμμένου όταν ο σημερινός πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν στη ΝΔ. Άγνωστο γιατί έφυγε από εκεί. Μετά προσκόλλησε στον Τεντόμα, τον αντιδήμαρχο του Κακλαμάνη στο Δήμο της Αθήνας. Σε όλα τα καλά παιδιά της γαλάζιας κομματικής βάσης. Πολλά για τον πρώην τελωνειακό που τον έβαλε η ΝΔ υπεύθυνο να ελέγχει το Τμήμα Χρυσού, λένε ότι ξέρουν οι συνάδερφοι του στο ΣΔΟΕ, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος και κάποιος Πασχάλης(έχει σχέση άραγε με τον δημοσιογράφο του Mega); Καλό είναι να πάει μια βόλτα από εκεί το Εσωτερικών Υποθέσεων. Μπορεί να μάθει πολλά και διάφορα.
    Ο αστυνομικός που συνελήφθη υπηρετεί στο Τμήμα Διαρρηκτών. Λύκος για να φυλάει τα πρόβατα δηλαδή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ""ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ"" ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ:
    ==============================
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 26 Μαΐου 2010 - 6:46 μ.μ.
    καλημέρα,
    φιλοξενήσατε καταγγελία αναγνώστη σας που κατα διαβολική σύμπτωση αναρτήθηκε την ίδια μέρα που το βήμα του κ. ψυχάρη έκανε αναφορά πλαγίως στο θέμα που κατασκευάστηκε .
    Eίμαι κατ αρχήν υποχρεωμένος να σας στείλω τα ντοκουμέντα που απαντούν στην ανάρτηση ως οφείλω για να μην υπάρχει τίποτα στο σκοτάδι.
    Βίλα ούτε είχα ούτε έχω στην Ικαρία.
    Πληρώνω όταν μένω με τα παιδιά μου στά ενοικιαζόμενα της πεθεράς μου που διαφημήσατε και σας στέλνω όλα τα παραστατικά νόμιμες αποδ.κ.τ.λ.
    Δέν έβγαλα καμία επιδότηση όπως σας αποδεικνύω γιατί πέραν του οτι δεν το επιτρέπω στην ηθική μου όταν το έχτισε όταν το αγόρασε ημιτελες το 1989 όταν κατέθεσε τον φάκελλο δέν γνώριζα ούτε την γυναίκα μου ούτε την πεθερά μου κυβέρνηση δε ήταν το ΠΑΣΟΚ.
    Βλέπε παραστατικά.
    Μετά το δημοσίευμα απαίτησε και έγινε έλεγχος όπως προβλέπεται απο επιθεωρητές και σας στέλνω τα φύλλα ελέγχου.
    Είμαι σίγουρος οτι θα τα αναρτήσετε με τον παρακάτω σύνδεσμο για να βοηθήσετε και μπλόκερ της παραμεθορίου και θα στείλετε και ποιός έκανε την αποστολή.
    Οταν τα βάζεις με υψιλόβαθμους της λέσχης μπίλτεμπεργκ σάν τον Βουρλούμη ο πόλεμος είναι γνωστός.
    Στη διάθεση σας
    Ευχαριστώ
    Πάνος Καμμένος βουλευτής
    http://aegaio.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.