Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Φυσάει… ανάκαμψη στον κλάδο της αιολικής ενέργειας

Σημάδια επενδυτικής ανάκαμψης, εμφάνισε ο κλάδος της αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2013, παρά τις αντίξοες συνθήκες, σύμφωνα με τη Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας που ανακοίνωσε...
η αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ). Σε επίπεδο Περιφερειών, η Στερεά Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των αιολικών εγκαταστάσεων.
Η συνολική καθαρή αιολικής ισχύς που εγκαταστάθηκε κατά την περίοδο Ιούνιος-Δεκέμβριος 2013 ήταν 71,15MW, ήτοι σχεδόν διπλάσια από την ισχύ του προηγούμενη εξαμήνου (44,05MW) και επταπλάσια από την ισχύ της αντίστοιχης περιόδου του 2012 (10,35MW). Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη της αγοράς αιολικής ενέργειας έτρεξε με 7,93% κατά το τελευταίο εξάμηνο του 2013, ενώ σε ετήσια βάση η ανάπτυξη ήταν 7,05%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.