Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ιερόσυλος προδόθηκε από το DNA του

Έβαλε χέρι στα ιερά και τα όσια και κατέληξε με χειροπέδες. Ο λόγος για έναν 46χρονο ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία καθώς όπως αποδείχτηκε ήταν ο δράστης της κλοπής στον ιερό ναό του Αγίου Πνεύματος στην περιοχή της Λοφούπολης στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη...

Όπως γράφει το cretalive, ο ιερόσυλος δεν δίστασε να αφαιρέσει από το ναό ιερά σκεύη όπως το άγιο δισκοπότηρο, τη λαβίδα, το ευαγγέλιο και έγινε καπνός ενώ η κλοπή είχε γίνει αντιληπτή από τον εφημέριο της εκκλησίας ο οποίος και έκανε καταγγελία στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εμπλοκή του 46χρονου επιβεβαιώθηκε με τα εργαστηριακά αποτελέσματα που προέκυψαν από το γενετικό υλικό που είχε εντοπιστεί στο χώρο του ναού κατά την έρευνα της σήμανσης μετά το περιστατικό.
Μετά την ταυτοποίηση του δράστη η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα από τα κλοπιμαία παρά μόνο τέσσερα φυσσίγγια.
Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα. Ο 46χρονος συνοδευόμενος από αστυνομικούς πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα ενώ απο νωρίς στο δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.