Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο Βουδούρης χαρακτήριζε επικίνδυνο τον Τσίπρα κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι του πετούσαν γιαούρτια [ΒΙΝΤΕΟ]


Με αφορμή την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, για την Πελοπόννησο, στο planet-greece θυμηθήκαμε κάποιες παλιές στιγμές, που όχι μόνο ο ίδιος "έσφαζε" τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και που οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ τον γιαούρτωναν...




Ήταν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, το 2011. Τότε που ομάδα ΣΥΡΙΖΑίων όπου ο Οδυσσέας Βουδούρης φυγαδεύτηκε μαζί με τον γενικό γραμματέα Υγείας, καθώς ομάδα πολιτών κινήθηκε εναντίον τους με πανό, συνθήματα, αυγά και γιαούρτια. Σημειώνει χαρακτηριστικά «Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο, Οδυσσέας Βουδούρης, πρωταγωνίστησε από την ανάποδη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011 στην Καλαμάτα με το κυνηγητό και τους προπηλακισμούς από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με την παρουσία του σημερινού βουλευτή Μεσσηνίας του κόμματος, Θ.Πετράκου. Τότε που ο κ. Βουδούρης ήταν ακόμα στέλεχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πριν πάει στην ΔΗΜΑΡ και τελικά καταλήξει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Όμως, τον Δεκέμβριο του 2011 οι Αγανακτισμένοι Καλαματιανοί ψηφοφόροι του τον θεωρούσαν τόσο μνημονιακό που τον υποδέχθηκαν με πανό που έγραφε «Έξω οι δωσίλογοι από την πόλη μας». Οι διαμαρτυρίες είχαν επίκεντρο τη στάση που έχει τηρήσει η κυβέρνηση απέναντι στο μνημόνιο. Δεν έλειψαν και τα γνωστά συνθήματα, όπως «Ψωμί, παιδεία, ελευθέρια... Η χούντα δεν τελείωσε το '73».
Μάλιστα, η διαμαρτυρία προκάλεσε την οργή του κοινού που παρακολουθούσε και λίγο έλειψε να πέσουν μερικές «ψιλές». Την άλλη μέρα, στο κεντρικό δελτίο του Alter, ο Οδυσσέας Βουδούρης υπερασπίστηκε το Μνημόνιο και τον Παπανδρέου και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχτηκε στην Καλαμάτα! Παράλληλα, είπε ότι το Μνημόνιο είναι η μόνη λύση για μείωση του ελλείμματος και του χρέους και υποσχέθηκε ότι η Ελλάδα σε ένα χρόνο θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα! Η αφοσίωσή του στο Μνημόνιο Ι ήταν τόσο ολοκληρωτική, που σε επιστολή του -τότε- προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον παροτρύνει να διώξει από την κυβέρνηση όσους υπουργούς βάζουν εμπόδια ή φέρνουν αντιρρήσεις στα μέτρα!



Το 2012, όμως, ο Οδυσσέας Βουδούρης, σε σχετικές του δηλώσεις χαρακτήριζε σε άλλη δημόσια ομιλία του τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ως επικίνδυνο! Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.