Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αίγιο


Ύστερα από πεζή καταδίωξη, συνελήφθησαν τρία «βαποράκια» ναρκωτικών στο Αίγιο…
Πρόκειται για έναν 44χρονο Έλληνα και δυο Αλβανούς ηλικίας 35 και 34 χρόνων, στο αυτοκίνητο των οποίων οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 338 γραμμαρίων, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα ξύλινο ρόπαλο, τέσσερα κινητά τηλέφωνα με κάρτες sim και τέσσερις τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης.
Ο συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
Στα σπίτια του 44χρονου και του 35χρονου στην Πάτρα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη μια συσκευασία με 142 σπόρους κάνναβης, έναν πλαστικό τρίφτη κάνναβης, οκτώ φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα κινητά και 63 κάρτες sim που ελέγχονται για να αποκαλυφθούν οι διασυνδέσεις τους.
Οι συλληφθέντες – από τους οποίους ο 34χρονος αλλοδαπός είχε πάρει οκταήμερη άδεια από τις φυλακές Κέρκυρας- οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.