Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

ΓΚΑΛΟΠ: Πρώτη η ΝΔ τρίτο το "Ποτάμι"!

Φλερτάρει με τα ποσοστά του ΚΚΕ η Χρυσή Αυγή

Ισχνή πρωτιά, στα όρια στατιστικού λάθους για τη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που δημοσκοπικά το "Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη παίρνει μεγάλη ώθηση, η οποία για πολλούς είναι πλασματική....Μικρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις εθνικές εκλογές, όσο και στις ευρωεκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Για τις ευρωεκλογές η ΝΔ έχει ποσοστό 18,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,5%, ενώ η «Ελιά» δεν ξεπερνά το 4,8%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη με 8,2% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,8%.


Για τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ έχει ποσοστό 21,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, το «Ποτάμι» 9,4%, η «Χρυσή Αυγή» 8,2% , το ΚΚΕ 7,8%, η «Ελιά» 5,5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» 4,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν ξεπερνά το 2,8%.


Προβάδισμα έχει ο Αντώνης Σαμαράς έναντι του Αλέξη Τσίπρα σε επίπεδο αξιοπιστίας. Στην ερώτηση «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις ποιος πιστεύετε ότι δικαιώνεται για όσα έλεγε;» το 27% απαντά «ο Αντώνης Σαμαράς», το 20% απαντά «ο Αλέξης Τσίπρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.