Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πάνω από 100 εκατ. σε λογαριασμό ιδρύματος - βιτρίνα του γιου του Ερντογάν!


Περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια είχε λάβει μέσα σε τέσσερα χρόνια φιλανθρωπικό ίδρυμα στου οποίου το διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει ο γιος του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ...



Την ανακοίνωση, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, έκανε η ίδια η τουρκική κυβέρνηση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, απαντώντας σε ερώτηση κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, σημείωσε ότι το Turgev είχε λάβει 99 εκατομμύρια ευρώ οικονομικής βοήθειας από την Τουρκία και το εξωτερικό από το 2008 έως το 2012.

Οι εισφορές από την Τουρκία, για το ίδρυμα το οποίο χτίζει και διαχειρίζεται φοιτητικές εστίες, έφθασαν τα 14 εκατομμύρια δολάρια, σημείωσε ο κ. Αρίντς.

Εισαγγελείς οι οποίοι πλέον έχουν αποπεμφθεί ερευνούσαν υποθέσεις στις οποίες ο γιος του κ. Ερντογάν, Μπιλάλ, φερόταν να χρησιμοποιούσε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ως κάλυψη για καταχρήσεις και δωροδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.