Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Έκανε μαθήματα υποκριτικής πριν τη δίκη ο Πιστόριους;


Νέα τροπή στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους δίνει η καταγγελία της δημοσιογράφου Τζίνι Αλαν...



Μια καταγγελία της δημοσιογράφου Τζίνι Αλαν σε άρθρο της στην εφημερίδα Sunday People φέρνει νέα δεδομένα στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Η δημοσιογράφος στο άρθρο της ισχυρίζεται, επικαλούμενη «αξιόπιστες πηγές», ότι ο Ολυμπιονίκης έκανε μαθήματα υποκριτικής με διάσημο ηθοποιό λίγο καιρό πριν από τη δίκη.

Σύμφωνα με την Τζίνι Αλαν, ο φίλος που έκανε μαθήματα στον Πιστόριους είναι γνωστός ηθοποιός στη Νότια Αφρική. Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται να ενισχύσει τα λεγόμενα της μητέρας της Στέενκαμπ η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι ο Πιστόριους «παίζει θέατρο» μέσα στο δικαστήριο.

«Το γνωρίζω από αξιόπιστη πηγή ότι παρακολουθείς μαθήματα υποκριτικής για τις ημέρες σου στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Όσκαρ είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν, πρόδωσες τους ανθρώπους σου και απογοήτευσες τους οπαδούς σου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Άλαν στο άρθρο της απευθυνόμενη στον Όσκαρ Πιστόριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.