Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κουβέλης: Μονόδρομος οι εκλογές μες στο 2014


Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, που δε φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει στο ελάχιστο ότι στις ευρωεκλογές θα πάρει ποσοστό που μόλις και μετά βίας θα ξεπεράσει το 2%, και κάνει όνειρα για εκλογές!....



Σε δήλωση πως οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές εντός του 2014 θα είναι "μονόδρομος" προχώρησε ο Φώτης Κουβέλης. Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ έκανε αυτή την εκτίμηση αποδίδοντάς την στα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση.

"Εκτιμώ ότι η αρνητική δυναμική που μεταφέρουν τα μέτρα που έρχονται, θα οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2014. Σήμερα, βρισκόμαστε σε άλλο περιβάλλον. Άλλα μέτρα ήρθαν με το πολυνομοσχέδιο και άλλα προαναγγέλλονται με το μεσοπρόθεσμο. Οι κάλπες θα αποδειχθούν μονόδρομος", είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την επόμενη μέρα σε ένα τέτοιο σενάριο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε πως η Αγίου Κωνσταντίνου δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για "πρόγραμμα-εκκρεμές" από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία. Ωστόσο, πετώντας το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα λάβει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ υπό δύο προϋποθέσεις: "Η μία είναι προοδευτικό κυβερνητικό πρόγραμμα και η δεύτερη, δέσμη ρητών δεσμεύσεων ότι αυτό θα τηρηθεί. Για να υπάρξει ωστόσο κυβερνητικό πρόγραμμα απαιτούνται προγραμματικές συμπτώσεις", όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Τέλος, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τις Κάννες το 2011, τόνισε: "Υπήρξε μία ολόκληρη μεθόδευση, αναφορικά με την πορεία και την εξέλιξη της χώρας, αναφορικά με την ευρωζώνη και τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή οικονομική πραγματικότητα. Αυτά δεν συνιστούν διάφανη πολιτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.