Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Πότε να περιμένουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Οι κάλπες κλείνουν και σε λίγο θα ξεκινήσει η μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων. Πότε μπορούμε, όμως, να περιμένουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα;...



Ομαλά εξελίχθηκε σε όλη τη χώρα η εκλογική διαδικασία, «εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις», όπως τόνισε το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Διευκρίνισε πως τα μικροπροβλήματα που υπήρξαν οφείλονταν κυρίως στη μη έγκαιρη προσέλευση των εκλογικών αντιπροσώπων και αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Ο κ. Μιχελάκης πρόσθεσε επίσης, πως οι υπηρεσίες του υπουργείου βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν ζητήματα που θα προκύψουν.

Σε ότι αφορά το καίριο ζήτημα της μετάδοσης των πρώτων ασφαλών αποτελεσμάτων, αυτό φαίνεται ότι δε θα γίνει πριν τις 11.00 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.