Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ελεύθερη πτώση για το χρηματιστήριο


Με νέα μεγάλη κατρακύλα έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί κάτω και από τα επίπεδα του ψυχολογικού ορίου των 1.100 μονάδων...



Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.088,25 μονάδες, καταγράφοντας σημαντική πτώση σε ποσοστό 3,15%. Η αξία των συναλλαγών υποχώρησε σε σύγκριση με την περασμένη συνεδρίαση και ανήλθε στα 316,453 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε νέες απώλειες σε ποσοστό 3,26%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 2,16%. Πτώση σημείωσε επίσης ο τραπεζικός δείκτης σε ποσοστό 5,56%.

Η τελική εικόνα του ταμπλό διαμορφώθηκε με μόλις 35 μετοχές να καταγράφουν άνοδο, 93 να σημειώνουν πτώση και 20 να παραμένουν αμετάβλητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.