Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

4 μήνες η "καμπάνα" στον Καλάθη για το ντόπινγκ


Ο Νικ Καλάθης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αύριο θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει World Cup, στα γήπεδα της Ισπανίας...



Η σημερινή απόφαση της FIBA και της WADA του επιτρέπουν να ενισχύσει τις προσπάθειες της ελληνικής ομάδας!

Σύμφωνα με το Sportando, η FIBA και η WADA συνεδρίασαν και αποφάσισαν να τιμωρήσουν και στις διεθνείς διοργανώσεις τον ομογενή γκαρντ που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια της σεζόν στο ΝΒΑ, με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων μηνών.

Ο γκαρντ των Γκρίζλις βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία ''ταμοξιφαίνη'' στις 18 Απριλίου, επομένως αναμένεται να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη, εφόσον βέβαια βρίσκεται στην τελική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού για το World Cup 2014. Η ποινή ολοκληρώνεται στις 18 Αυγούστου ενώ το εναρκτήριο τζάμπολ του τουρνουά είναι προγραμματισμένο στις 30 του ίδιου μήνα.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.