Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

O καιρός της Τρίτης [ΒΙΝΤΕΟ]


Καλός θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και στα βόρεια κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι...



Την Τρίτη αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και από το μεσημέρι νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στη Θράκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.



Πρόγνωση καιρού για 23/07/2014

Την Τετάρτη στα δυτικά, κεντριά και βόρεια αναμένεται άστατος καιρός κατά διαστήματα νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία, καθώς και στα ορεινά της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Θράκης. Στα υπόλοιπα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.