Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ρόμπα ο Τζον Κέρι, που ξέχασε ότι ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο! [ΒΙΝΤΕΟ]


Ένα μικρόφωνο που είχε παραμείνει ανοικτό κατέγραψε χθες Κυριακή τα επικριτικά προς το Ισραήλ σχόλια του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, τα οποία έγιναν μεταξύ δύο συνεντεύξεων...



Οι δηλώσεις του Κέρι, ο οποίος αναφερόταν στους ισραηλινούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στη Γάζα απευθυνόμενος στον Τζόναθαν Φάινερ αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ακούστηκαν λίγο προτού ο υπουργός εμφανιστεί στην εκπομπή Fox News Sunday.

«Ελπίζω ότι δεν θα θεωρήσουν το συμβάν αυτό ως πρόσκληση για να κάνουν περισσότερα!», είπε ο Κέρι αναφερόμενος στο Ισραήλ. «Θα ήταν καλύτερα αν το θεωρούσαν μια προειδοποίηση».

Ο αμερικανός υπουργός διερωτήθηκε στη συνέχεια: «Ποια στοχευμένη επιχείρηση!», εμφανώς αγανακτισμένος από τον μεγάλο αριθμό πολιτών που έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια της επιχείρησης του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.