Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Άδωνις: «Ο Τσίπρας θα πήγαινε και στον Χομεϊνί για να γίνει πρωθυπουργός»

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πήγαινε ...


μέχρι και στον Χομεϊνί για να βγει πολιτικός.

Ο Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε σχετικά: «Ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη στο Άγιον Όρος.

«Να περιμένετε σε 2-3 μήνες που θα φορέσει και γραβάτα. Αν πάντως ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του, διαφορετικά η επίσκεψή στην αθωνική πολιτεία είχε πολιτικά κίνητρα».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο ίδιος τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Αντώνης Σαμαράς να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.