Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπραντ Πιτ έφτυσε τον Ζακ Γαλιφιανάκη στο μάτι [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης αδυνάτισε αλλά δεν έχασε το χιούμορ του και είχε στη φαρέτρα του "τρελές" ερωτήσεις για τον Μπραντ Μπιτ, όπως το αν είναι δύσκολο να διατηρεί το χρώμα του, λόγω του ότι ζει στη σκιά της συζύγου του!..


Μεταξύ άλλων ευτράπελων, ο Γαλυφιανάκης, πάτησε το κόκκινο κουμπί, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ο Louis CK και να αρχίσει τα ανέκδοτα, έχοντας πίσω του τον Μπραντ Πιτ!

"Πες μου, όταν πρωτογνώρισες την Αντζελίνα, ήταν μια κλασική ιστορία αγάπης όπως όταν ο Ρος είδε τη Ρέιτσελ; Ξέρεις, από τη σειρά "Φιλαράκια", την έχεις δει;" ρώτησε ο Ζακ τον Μπραντ Πιτ που καθόταν απέναντι του.

Όταν τον ρώτησε πως αισθάνεται που ο κόσμος προσέχει την εμφάνισή του και όχι το ότι είναι τόσο κακός ηθοποιός, η αντίδραση του Μπραντ Πιτ δεν ήταν φυσικά και τόσο... αυθόρμητη, αλλά ήταν αρκετή για να γίνει "viral" το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο με την εκτόξευση της τσίχλας του Μπραντ Πιτ λίγο πριν το τέλος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.