Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

10 ξενοδοχεία που θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας [εικόνες]


Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα κάθε παιδιού, είναι να ζήσει για λίγο μέσα σε ένα παραμύθι παρέα με τους αγαπημένους του ήρωες, σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, παιχνίδια, ζαχαρωτά και φυσικά πολλή περιπέτεια και ατελείωτη διασκέδαση....


 Ίσως λοιπόν είναι μια καλή ιδέα, κάποια στιγμή να «δωρίσετε» στην οικογένεια σας ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου!
Σίγουρα κάποιο από τα γνωστά και θεματικά ξενοδοχεία θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Και αν νομίζετε πως μια τέτοια εκδρομή θα μάγευε μόνο τα παιδιά σας, πιο κάτω, θα δείτε πως τα εν λόγω ξενοδοχεία υπόσχονται απίθανες στιγμές όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε εσάς!

1. Portofino Bay Hotel στο Ορλάντο, Φλόριντα
Portofino Bay Hotel in Orlando, Florida

Εκτός από τo ότι είναι το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο του κόσμου με εμπνευσμένες σουίτες από το Despicable Me, διαθέτει τρεις θεματικές πισίνες με νεροτσουλήθρες και τη θέα των Universal Studios Orlando.

2. Jumbo Jet Hostel στη Στοκχόλμη, Σουηδία
Jumbo Jet Hostel in Stockholm, Sweden

Τα παιδιά το λατρεύουν γιατί κοιμούνται σε ένα πραγματικό Boeing 747-200!

3. Tο Georgian House στο Λονδίνο, Αγγλία
The Georgian House in London, England

Έγινε πρόσφατα το «ξενοδοχείο των ονείρων» του Χάρι Πότερ για τους απανταχού οπαδούς του, όταν άνοιξε δύο κρεβατοκάμαρες με θέμα τους μάγους του Χόγκουαρτς.

4. Aulani, A Disney Resort & Spa στην Kapolei, Χαβάη

Για όλες τις ηλικίες είναι φοβερή εμπειρία ένα ταξίδι στη Χαβάη, πόσο μάλλον για τους νεαρούς επισκέπτες του θέρετρου που μπορούν να ντυθούν με κοστούμια χαρακτήρες, όπως ο Μίκυ και η Μίννι και να απολαύσουν τις προγραμματισμένες δραστηριότητες και περιπέτειες της Disney Kids.

5. Balade des Gnomes στο Durbury, Βέλγιο
La Balade des Gnomes in Durbury, Belgium

Τα παιδιά αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα παραμυθένιο κόσμο, ειδικά αν μείνουν στο δωμάτιο που είναι κατασκευασμένο σαν να το δούρειο ίππο.

6. Το  Legoland Hotel στο Carlsbad, Καλιφόρνια

Είναι ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στα Lego, έτσι τα παιδιά θα το λατρέψουν. Αλλά αυτό που πραγματικά ενθουσιάζει τα παιδιά είναι τα δωμάτια με θέμα τους πειρατές.

7.  Adventure Suites στη Βόρεια Conway, New Hampshire
Adventure Suites in North Conway, New Hampshire

Αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει θεματικές σουίτες για να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά όνειρα κάθε παιδιού, συμπεριλαμβανομένων του "δεντρόσπιτου" και του "ανθρώπου των σπηλαίων" όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

8.  KumbukRiver στη Buttala, Sri Lanka
KumbukRiver in Buttala, Sri Lanka

Η διασκέδαση του να μένετε σε μια βίλα σε σχήμα ελέφαντα συνδυάζεται με την πιθανότητα να δείτε στην πραγματικότητα ελέφαντα από κοντά. Αν η βίλα – ελέφαντας είναι κατειλημμένη μην ανησυχείτε καθώς μπορείτε να μείνετε σε ένα απίστευτο διώροφο δέντροσπιτο.

9.  Alton Towers Hotel στο Staffordshire, Αγγλία
Alton Towers Hotel in Staffordshire, England

Πέραν του ότι είναι το ξενοδοχείο που συνδέεται με ένα από τα καλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας της Αγγλίας, διαθέτει επίσης σούπερ διασκεδαστικά θεματικά δωμάτια με τους Sonic the Hedgehog, την Charlie and Lola, τον Peter Rabbit και πολλούς άλλους.

10. Το Kakslauttanen Arctic Resort στην Saarlselka, Φινλανδία
The Kakslauttanen Arctic Resort in Saarlselka, Finland

Τα παιδιά όχι μόνο μπορούν να μείνουν σε ένα ιγκλού, αλλά να επισκεφθούν ή ακόμη και να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο του Αϊ-Βασίλη!

Πηγή: newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.