Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τραγική μητέρα αυτοκτόνησε επειδή νόμιζε ότι την απέρριψαν από δουλειά


Μία μητέρα που δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί της πήγε να ζητήσει δουλειά και αφού έδωσε συνέντευξη και οι αντιδράσεις των υπευθύνων δεν ήταν θετικές, αποφάσισε...


 να δώσει τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 17ο όροφο.
Η 27χρονη Χου Χάι ταξίδεψε περισσότερα από 160 χιλιόμετρα για να βρεθεί στην επαρχία Χενάν της Κίνας προκειμένου να περάσει από συνέντευξη για δουλειά σε ένα μεγάλο εργοστάσιο. Η γυναίκα κάθονταν αγχωμένη στην αίθουσα αναμονής και δεν μιλούσε σε κανέναν καθώς σκεπτόταν συνεχώς την έκβαση της συνέντευξης.
Τελική η γυναίκα μίλησε με τους υπεύθυνους και βγήκε από το γραφείο απογοητευμένη καθώς νόμιζε ότι δεν θα την έπαιρναν, και εκείνη είχε απόλυτη ανάγκη την δουλειά. Πάνω στην απελπισία της, άνοιξε το παράθυρο του 17ου ορόφου και πήδηξε στο κενό. Η γυναίκα έπεσε από ύψος 160 μέτρων με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.
Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του εργοστασίου, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, θα την έπαιρναν στην δουλειά καθώς πληρούσε όλα τα προσόντα. Δυστυχώς όμως η 27χρονη δεν το κατάλαβε και αυτοκτόνησε αφήνοντας πίσω ένα αγοράκι τεσσάρων ετών. Ο Μιγκμέι Τσου ο οποίος περίμενε μαζί της στην αίθουσα αναμονής ανέφερε σε τοπικό κανάλι: «Έδειχνε πολύ αγχωμένη και είπε ότι χρειαζόταν πραγματικά αυτή τη δουλειά. Όλα της τα υπάρχοντα ήταν μερικές τσάντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.