Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ψάχνουν αυτή την γυναίκα. Μπορείτε να βοηθήσετε; [ΦΩΤΟ]


Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δείξει ως τώρα η 36χρονη Χαλκιδαία Μαρία που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την Ιστιαία Ευβοίας...



Σύζυγος και συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί, συνεχίζουν να την αναζητούν, “οργώνοντας” την βορειοκεντρική Εύβοια, από την Ιστιαία ως την Χαλκίδα.

Αναχώρησε στις δύο το βράδυ με το αυτοκίνητο της, επιβατικό ΙΧ Lancia Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της είδη.

Τι φορούσε η Μαρία
Την στιγμή εκείνη φορούσε αθλητική φόρμα, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά όπως βλέπετε και στην φωτογραφία

Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να βοηθήσει επικοινωνώντας άμεσα στο 6972095629 ή στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 2226052235 & 2226053166).

Η εξαφάνιση της έχει δηλωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.


πηγή:evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.