Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Οι Τζιχαντιστές του ISIS προσλαμβάνουν άνεργους απ' όλο τον κόσμο!


Μπορεί κάποιοι που έχουν πληγεί άσχημα από το φάσμα της ανεργίας να σκέφτονται την φυγή για εργασία στο εξωτερικό, όμως αυτή η προοπτική μάλλον δε θα βρει πολλούς ένθερμους, παρά το γεγονός ότι τάζουν πολλά λεφτά!...



Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αναζητούν manager για τα διυλιστήριά τους στη Μέση Ανατολή. Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο αλλά για πραγματική αγγελία, όπως αναφέρουν οι Sunday Times.

Oι τζιχαντιστές που έχουν καταλάβει και εκμεταλλεύονται διάφορες πετρελαϊκές πηγές στο Ιράκ δημοσίευσαν αγγελία με την οποία ζητούν να προσλάβουν έναν έμπειρο διαχειριστή για τα διυλιστήρια, ο οποίος φυσικά θα ασπάζεται τη... φιλοσοφία και τις αρχές του ISIS. Ως ανταμοιβή, οι τζιχαντιστές προσφέρουν 225.000 δολάρια ετησίως στον επίδοξο manager που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτής της θέσης.

Η θέση αυτή είναι μέχρι στιγμής η πιο υψηλόβαθμη θέση για την οποία αναζητούν υπάλληλο, καθώς το Ισλαμικό Κράτος διαθέτει πλήθος κενών θέσεων, ιδιαίτερα μετά την έναρξη των βαμβαρδισμών των διυλιστηρίων από τις ΗΠΑ και τις συμμαχικές της δυνάμεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.