Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

O καιρός της Παρασκευής [video]


Την Παρασκευή προβλέπονται καταιγίδες στα δυτικά από το μεσημέρι, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση...



Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά του νομού, όπου το βράδυ θα ενταθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4, που το βράδυ θα ενισχυθούν τοπικά στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες από το απόγευμα στα δυτικά θα ενταθούν. Τη νύχτα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς τοπικά στα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, ενώ μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και αργότερα στην κεντρική Στερεά. Τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια θα ενταθούν. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που αργότερα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



Πρόγνωση καιρού για 06/12/2014

Το Σάββατο στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στη Θεσσαλία και τη Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.