Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο καιρός της Κυριακής


Nεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Κυριακή...



Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και το βράδυ και στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Αναλυτικά, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και αργότερα και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 19/01/2015

Τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.