Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Όλη η αλήθεια στο φως: Λύθηκε το μυστήριο με τον γυμνό άνδρα στο Μπάκιγχαμ

Σάλος ξέσπασε λίγες ημέρες πριν στη Μεγάλη Βρετανία από ένα video που ανέβηκε στον Κυβερνοχώρο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας γυμνός άνδρας που κρεμιόταν από ένα σεντόνι, έξω από παράθυρο του Μπάκιγχαμ.

Και όλοι άρχισαν να γράφουν πως σίγουρα ήταν κάποιος που ….
πιάστηκε στα πράσα. Λίγο πριν το τέλος του video, ο άνδρας κάνει βουτιά στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων.

Το παλάτι αρνήθηκε να κάνει κάποια επίσημη δήλωση, την ώρα που οι εφημερίδες της χώρας, έγραφαν: «Φανταζόμαστε όλους όσοι εργάζονται στο παλάτι ως εκλεπτυσμένους ανθρώπους, με καλούς τρόπους, υπευθυνότητα και άψογη συμπεριφορά. Αν όμως αυτό το βίντεο είναι αληθινό, τότε μάλλον δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι γίνεται εκεί μέσα».

Τι συνέβη όμως πραγματικά; Ποιος ήταν αυτός ο άνδρας και τι έκανε εκεί; Η απάντηση είναι πως το video αυτό έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της καινούργιας τηλεοπτικής σειράς του E! «The Royals», που αφορά φυσικά στην ζωή μιας βασιλικής οικογένειάς –την βασίλισσα υποδύεται η Liz Hurley.

Η D-Throned, η ιντερνετική εφημερίδα που καλύπτει τα νέα της βασιλικής αυτής οικογένειας –όπως κάνει η Sun στην πραγματική- αποκάλυψε πως ο άνδρας αυτός είχε μια ερωτική συνεύρεση με την πριγκίπισσα Ελεανόρ, αλλά τελικά κάτι πήγε στραβά και αναγκάστηκε να φύγει γυμνός από το δωμάτιο.

Δείτε τη στιγμή που έγινε Νο1 θέμα στο video που ακολουθεί:



peoplegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.