Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καταθέτει αύριο Στανισόπουλος, Διώτης και η γραμματέας του Βενιζέλου στη δίκη Παπακωνσταντίνου

Σήμερα οι Καπελέρης, Πλασκοβίτης και Μπάνος

Φως στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έχουν κληθεί να ρίξουν...


 σήμερα με τις καταθέσεις τους ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης, ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης και ο νομικός σύμβουλος του κράτους επί υπουργίας Γ. Παπακωνσταντίνου, Αναστάσιος Μπάνος.
Για αύριο έχουν κληθεί να εξεταστούν ο επίσης πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Κ. Στασινόπουλος καθώς και ο προκάτοχός του αλλά και κατηγορούμενος στην υπόθεση, Ι. Διώτη.
Την Πέμπτη θα περάσει το κατώφλι του Ειδικού Δικαστηρίου η γραμματέας του Ευάγγελου Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα η εξέταση της οποίας κρίθηκε απαραίτητη μετά την κατάθεση πρώην συνεργάτιδας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η οποία ανέφερε ότι ο χρήστης με τον κωδικό «Σοφία» που την 1η Οκτωβρίου του 2012 εμφανίζεται να διαβάζει μέρος της λίστας Λαγκάρντ, ήταν το συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι η ίδια όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά.
Την ίδια ημέρα θα καταθέσει και ο πρώην πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Φωκίωνας Γεωργακόπουλος ενώ το δικαστήριο έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει στο αίτημα της υπεράσπισης να κληθεί ως μάρτυρας και ο πρώην επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος και νυν υπουργός Διαφθοράς, Παν. Νικολούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.