Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κρας τεστ σήμερα για Ν.Δ. και Σαμαρά


Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της εσωκομματικής σύγκρουσης που υποφώσκει από τις...


 εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αναμένεται σήμερα στη Ν.Δ., κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Η πολιτική ηγεσία του κόμματος και οι βουλευτές που επιθυμούν αλλαγή ηγεσίας έχουν λάβει θέσεις μάχης εδώ και ημέρες και όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο ότι σήμερα θα εκδηλωθεί ανοιχτή αντιπαράθεση.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ., που πραγματοποίησε και χθες έκτακτες συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του, αναμένεται να ζητήσει από τους διαφωνούντες να μιλήσουν ανοικτά για το θέμα της ηγεσίας υποστηρίζοντας ότι η παράταση της σοβούσας εσωκομματικής σύγκρουσης υπονομεύει τις προοπτικές της Ν.Δ.
Στην αντίπερα όχθη, βουλευτές του κόμματος φέρονται αποφασισμένοι να αποδομήσουν το επιχείρημα του κ. Σαμαρά ότι η Ν.Δ. δεν υπέστη βαριά ήττα και να καταλογίσουν στον ίδιο και στο περιβάλλον του το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πρωτοκλασάτα στελέχη θα ζητήσουν τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου. Ο κ. Σαμαράς φέρεται, πάντως, διατεθειμένος να αποδεχτεί το αίτημα για μια ουσιαστική συζήτηση, αλλά πιθανώς να μην υποκύψει στις πιέσεις για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.