Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Νεκρή η κόρη, σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας


Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Ανατολή Ιωαννίνων δεν μπορούν να πιστέψουν το οικογενειακό...


 δράμα που εκτυλίσσεται στο χωριό τους. Νεκρή η κόρη, ενώ ο πατέρας της βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Το πρωί της Τρίτης (03/03) ολόκληρο το χωριό είναι στο πόδι, άνδρες του ΕΚΑΒ, λίγο μετά τις 9, βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση έναν 77χρονο άνδρα μέσα στο διαμέρισμά του και την 44χρονη κόρη του.
Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη 44χρονη, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Στο διαμέρισμα αυτή την ώρα, βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας και αναμένεται σε λίγα λεπτά να φτάσει ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο θάνατος της 44χρονης, να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.