Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ηλικιωμένος πάλεψε με τους ληστές


Απίστευτες σκηνές με δύο ληστές κι έναν υπερήλικα ο οποίος πάλεψε μαζί τους...


 τους γρονθοκόπησε και τους κλώτσησε εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στον Κερατόκαμπο της Βιάννου, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ο 92χρονος συνταξιούχος δάσκαλος Γιώργος Τρουλάκης όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω όταν οι κακοποιοί τον απείλησαν με μαχαίρι, αλλά βγήκε από ένα παράθυρο από το δωμάτιο που τον είχαν κλειδώσει, πήγε στο σπίτι ενός γείτονα του, πήρε ένα όπλο και επέστρεψε για να συναντήσει τους ... εισβολείς. Εκείνοι όμως είχαν καταλάβει πως ο ηλικιωμένος είναι «σκληρό καρύδι» και έφυγαν πριν τον βρουν και πάλι μπροστά τους.
Οι δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του 92χρονου και της συζύγου του προχθές γύρω στις 11 τη νύχτα. Παραβίασαν έναν φεγγίτη, αφού πρώτα σκαρφάλωσαν σε ένα παλιό ψυγείο που ήταν εξωτερικά και χρησιμοποιήθηκε ως σκάλα για να μπορέσουν να φτάσουν στην «πύλη εισόδου» Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και η σύζυγός του, η οποία εγχειρίστηκε προσφάτως στην καρδιά, κοιμόντουσαν όταν τρύπωσαν οι δύο ληστές. Από τη φασαρία όμως που έκαναν, το ζευγάρι των ηλικιωμένων ξύπνησε και ο 92χρονος σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει.
Όταν είδε τους κουκουλοφόρους «φάντη μπαστούνι» δεν το έβαλε κάτω. Μάλιστα, όταν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με μία κουβέρτα, εκείνος γρονθοκόπησε στα πλευρά και στο πρόσωπο τον ένα, του έριξε μία κλωτσιά και του σήκωσε την κουκούλα για να δει το πρόσωπό του, ακάλυπτο πλέον.
Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, δεν ξέρει εάν πρόκειται για Έλληνες ή αλλοδαπούς, αφού «οι ξένοι της περιοχής μένουν πολλά χρόνια στον Κερατόκαμπο και μιλούν καλά ελληνικά» . Όταν με τα χίλια ζόρια οι δράστες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 92χρονο, τον έσπρωξαν προς ένα δωμάτιο όπου και τον κλείδωσαν. Ο κ. Τρουλάκης και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Κατάφερε να βγει από ένα παράθυρο και πήγε για να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονά του, από τον οποίο «δανείστηκε» την καραμπίνα του. Επιστρέφοντας όμως οι ληστές είχαν γίνει καπνός! «Μου έκαναν το σπίτι άνω- κάτω και τελικά πήραν 100 ευρώ, δύο χρυσά δαχτυλίδια, ένα σταυρό και ένα δίκαννο. Μου έσπασαν το κινητό και πήραν την κάρτα για να μην μπορώ να τηλεφωνήσω. Πιστεύω ότι από τις φωτογραφίες που θα δω ίσως αναγνωρίσω τον έναν» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.