Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Νεπάλ: Τουλάχιστον 2 νεκροί από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,7 βαθμών, σημειώθηκε...


 σήμερα στο Νεπάλ κοστίζοντας τις ζωές σε δύο ανθρώπους. Μια 15χρονη σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με την Ινδία όταν καταπλακώθηκε από τον τοίχο ενός σπιτιού που κατέρρευσε. Άλλο ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν έπεσε επάνω του ένα άγαλμα, στο πάρκο μιας κωμόπολης έξω από την Κατμαντού, μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο της χώρας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς που επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων, η δόνηση έγινε αισθητή μέχρι το Νέο Δελχί και άλλες πόλεις της βόρειας Ινδίας.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο πολύ ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε σήμερα στο Νεπάλ προκάλεσε χιονοστιβάδες στην περιοχή του όρους Έβερεστ, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δικτυο CNN.
Στην πρωτεύουσα Κατμαντού κατέρρευσε ένας ιστορικός πύργος του 19ου αιώνα και από τα συντρίμμια του έχει ανασυρθεί νεκρός ένας άνθρωπος μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.