Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Τους πέταξαν αίματα και ούρα


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όταν...


 συνεργείο του δήμου κατά τη διαδικασία αποκομιδής απορριμμάτων δέχθηκε ποσότητες από αίματα και ούρα στο πρόσωπο.
Αμέσως οι εργαζόμενοι ακινητοποίησαν το απορριμματοφόρο και κάλεσαν επί τόπου τους υπευθύνους της διοίκησης, ενώ παράλληλα εκλήθη η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και να υποβληθούν μηνύσεις.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για μολυσματικά απόβλητα τα οποία ενώ έπρεπε να οδηγούνται σε ειδικούς κλιβάνους για να καταστραφούν, οδηγούνται στους κάδους των αστικών λυμάτων με αποτέλεσμα να αποτελούν απειλή όχι μόνο για τη υγεία των εργαζομένων αλλά και για το σύνολο των κατοίκων της Πάτρας.
Στον προαύλιο χώρο του «Άγιος Ανδρέας» προκλήθηκε ένταση, με τους εργαζόμενους στο συνεργείο καθαριότητας στον οποίων τα πρόσωπα έπεσαν τα μολυσματικά απόβλητα, να απαιτούν την παρουσία στο σημείο του διοικητή και των υπευθύνων διαχείρισης των απορριμμάτων. Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε για μια και πλέον ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ επί τόπου έσπευσαν μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.