Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Συνεργός του Παλαιοκώστα ανάμεσα στους συλληφθέντες της Πρυτανείας


Ο αντιεξουσιαστής και καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην απαγωγή του...


 βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, είναι ένα από τα 14 συνολικά άτομα που συνέλαβε το πρωί η αστυνομία για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
Ο 37χρονος αντιεξουσιαστής είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008 μαζί με το Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη, είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 12 χρόνια και 10 μήνες κάθειρξη και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το «κρησφύγετο» της Σουρωτής, όπου κρατείτο ο Γ. Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της 13ήμερης ομηρίας του. Στο κτίριο αυτό είχε συλληφθεί ο ίδιος, ο Βασίλης Παλαιοκώστας και δύο ακόμη συνεργοί τους.
Τον Οκτώβριο του 2014 είχε συλληφθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία της απόπειρας παραβίασης περιοριστικών όρων, όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στο Βέλγιο. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε στους περιοριστικούς του όρους δεν αναφερόταν ρητά η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά υπονοείτο.
Το 2012 ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης είχε πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη Κουφοντίνα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ενώ είχε έρθει και σε αντιπαράθεση με φυλακισμένα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Μετά τη σύλληψή του, ο Πολ. Γεωργιάδης οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών όπου έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.