Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η Μάρθα δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του Βλάσση»




Ο έρωτας που έζησε η Μάρθα Κουτουμάνου, η μεγαλύτερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, από τον γάμο με τον πρώτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο, την έχει σημαδέψει....

Η σχέση της και ο γάμος της με τον Βλάσση Μπονάτσο, με καρπό την μοναχοκόρη της Ζένια, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Ο θάνατος του Βλάσση Μπονάτσου το 2004, στάθηκε το σημείο που μοιάζει σαν σταμάτησε ο χρόνος.

Την αποκάλυψη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει ξεπεράσει, ακόμα και σήμερα, τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου έκανε η αδελφή της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η μικρότερη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, καρπός του γάμου της με τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο,μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» και εξήγησε ότι ο λόγος που η Μάρθα Κουτουμάνου δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ξανά τη ζωή της είναι επειδή ο καλλιτέχνης που έφυγε νωρίς, είχε τόσο ισχυρή και έντονη προσωπικότητα που δεν συγκρίνεται και δεν την ξεπερνάει όποιος κι αν έχει γνωρίσει.

Μάλιστα, η Μαρία Ελένη τόνισε πως κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει την αδελφή της να βγαίνουν έξω μαζί, αλλά η εκείνη προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους και αποφεύγει να βγαίνει συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.