Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Κύπρος: Πήγαν να λιντζάρουν τους δικαστές! [εικόνες]


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού με σοβαρά επεισόδια και τραυματισμούς, στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας ενός 35χρονου με κατηγορούμενους τη σύζυγό του και ένα ακόμη άτομο...



Το ποτήρι της οργής των συγγενών του θύματος ξεχείλισε όταν οι συγγενείς της συζύγου του θύματος επιχείρησαν να χειροκροτήσουν όταν ανακοινώθηκε η αθωωτική απόφαση.

Οι συγγενείς του θύματος έχασαν την ψυχραιμία τους και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές μέσα στη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, στη συνέχεια επιχείρησαν να επιτεθούν και στους δικαστές, οι οποίοι μετά βίας γλίτωσαν...

Εξαιτίας των επεισοδίων, η διαδικασία στο Δικαστήριο διεκόπη και επανάρχισε αργότερα, όπου και ανακοινώθηκε η ισόβια κάθειρξη του 37χρονου.

Η 30χρονη είχε συνάψει παράνομο δεσμό με τον 37χρονο και κατηγορούνταν ότι οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη δολοφονία του 34χρονου.






Οι εξοργισμένοι συγγενείς φώναζαν, ενώ προκλήθηκαν επεισόδια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο πόδι. Ένας εκ των συγγενών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ένοιωσε αδιαθεσία.


Λόγω των επεισοδίων, η διαδικασία διακόπηκε και επανάρχισε λίγο αργότερα κεκλεισμένων των θυρών, με το Δικαστή να ανακοινώνει την ισόβια κάθειρξη του κατηγορούμενου.

πηγή φωτογραφιών: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.