Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ξέχνα όσα ήξερες για δονητές και sex toys: Αυτά είναι τα... εργαλεία του μέλλοντος!

Η επόμενη τάση στο σεξ είναι φυσικά η εικονική πραγματικότητα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι εταιρείες Lovense και VirtualRealPorn ευελπιστόντας πως θα... δημιουργήσουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!

Τι ακριβώς δηλαδή; Με τη βοήθεια διάφορων συσκεών που θα συνδέονται ακόμη και με το smartphone σου θα σε μεταφέρουν (σχεδόν) ψυχή τε και σώματι στον κόσμο της ηδονής, με συναισθήματα, αντιδράσεις κλπ ακριβώς όπως όταν κάνεις σεξ!



Αξίζει να σημειωθεί δε πως είναι η πρώτη φορά που δυο εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς συνεργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση και θα είναι απορίας άξιο να δούμε ποιο ακριβώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και κατά πόσο θα μπορεί να υποκαταστήσει το πραγματικό σεξ. Με την εξάρτηση από την τεχνιολογία ωστόσο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη στις μέρες μας δεν θα είναι και απίθανο πολλοί να προτιμούν να τη ... βρίσκουν με το κινητό τους πάντως!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.