Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Είχε πει στην γυναίκα του ότι έκοψε το κάπνισμα και τον τσάκωσε το Google


Πόσες φορές δεν έχουμε θαυμάσει τις τεχνολογικές διευκολύνσεις που μας παρέχει το διαδίκτυο...


 Χάρτες, πληροφορίες και χρηστικές φωτογραφίες από όποιο σημείο του κόσμου μπορεί να σε αφορά. Φαίνεται όμως πως πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα αδιάκριτα μάτια της Google που ενδέχεται να αποκαλύψει ένοχα μυστικά.
Ο άτυχος άνδρας από την Αγγλία είχε δηλώσει στη σύζυγό του πως έκοψε μια και καλή το κάπνισμα και εκείνη τον πίστευε. Άσχετα που ο Ντόνι Ράιντινγκ μπορεί να πεταγόταν κρυφά στο πάρκινγκ και έκανε μερικά από τα... κομμένα. Ώσπου μια μέρα η γυναίκα του βρήκε κάποιες γόπες στο οδόστρωμα και υποψιάστηκε. Μερικές γόπες όμως δεν αποτελούν απόδειξη. Η γυναίκα του Ράιντινγκ θυμήθηκε πως την ημέρα εκείνη είχε περάσει από το γειτονιά το γνωστό αυτοκινητάκι τη Google. Μπήκε λοιπόν στο διαδίκτυο, αναζήτησε το σπίτι της στον ιστό και τσάκωσε τον άντρα της σε φωτογραφία με το τσιγάρο στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.