Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει τα πρωινά σε κυλικείο σχολείου[ΦΩΤΟ]

Το πρωί ξυπνάει στις 7:00 και μαζί με τα δύο της παιδιά ξεκινούν για το σχολείο. Το βράδυ επιστρέφει στο επάγγελμα, που έχει καθιερωθεί, την ηθοποιία και γίνεται πρωταγωνίστρια του θεάτρου. Η...
Ναταλία Δραγούμη, πλέον, βρίσκεται πίσω από το κυλικείο γνωστού ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στην Παλλήνη και προσφέρει κουλούρια και χυμούς στα παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τη συνέλαβε εν ώρα εργασίας, στο κυλικείο, που έχει αναλάβει η εταιρεία εστίασης, που έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει.

«Η αγωνία μου και η ανάγκη μου να ξέρω τι τρώνε τα παιδιά μου στο σχολείο, αλλά κι όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, με οδήγησε να ασχοληθώ με την σχολική σίτιση καθώς πάνω απ' όλα είμαι μητέρα και θέλω να γνωρίζω ότι τρέφονται σωστά», τονίζει.

Η ίδια είναι πίσω από κάθε τροφοδοσία σε σχολεία για να είναι σίγουρη για την ποιότητα των φαγητών, που καταναλώνουν οι λιλιπούτειοι μαθητές.













πηγή: YOU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.