Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση - ντροπή για τον δημοσιογραφικό κλάδο από τον Μάριο Λώλο


Ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ - της Ένωσης που όποτε την συμφέρει είναι αυτόνομη κι όποτε θέλει είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ, εξέδωσε ανακοίνωση στον απόηχο της συνάντησης, χθες, με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση....



με αφορμή τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των Μέσων Ενημέρωσης, όπως οι φωτογραφίες που δείχνουν τι έγραφε ο κος Δραγασάκης στο tablet του στη Βουλή, ή τα sms που αντήλασσε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο κινητό της.

Ο κος Λώλος, λοιπόν, στην ανακοίνωση που εξέδωσε προσπαθεί να βγάλει τους φωτογράφους - που τράβηξαν και τις επίμαχες φωτογραφίες - λάδι και να φορτώσεις τις ευθύνες στους... δημοσιογράφους!!!

"Τηρούμε την δεοντολογία..." λέει ο κος Λώλος, μεταξύ άλλων και περιμένουμε να δούμε πότε θα αντιδράσει που μέλη της Ένωσής του τραβούν βίντεο, και πωλούν το υλικό σε μέσα ενημέρωσης.

Αλλά ο κος Λώλος, μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη. Ας είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.