Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, η κουνιάδα του Eminem


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Eminem μετά την είδηση του θανάτου της κουνιάδας του Dawn Scott...



 Η 40χρονη που ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες και το τελευταίο διάστημα ζούσε στους δρόμους αβοήθητη, βρέθηκε νεκρή σε πάρκο από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η Dawn ήταν άστεγη και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως o γνωστός σταρ αν και ήταν αρχικά φίλος της, της γύρισε την πλάτη.

Η Dawn ήταν η δίδυμη αδελφή της πρώην γυναίκας του Eminem, Kim Mathers. Ωστόσο, ο εθισμός της σε διάφορες ναρκωτικές ουσίες την είχε απομακρύνει από την οικογένειά της. Μάλιστα, γνωρίζοντας την κατάστασή της ο Eminem και η Kim είχαν υιοθετήσει την κόρη της Alaina και την μεγάλωναν σαν δικό τους παιδί, μαζί με τη βιολογική τους κόρη Hailie.


H Dawn Scott με την αδελφή της Kim


H 40χρονη Dawn και η κόρη της Alaina που μεγαλώνουν ο Eminem με την πρώην σύζυγό του Kim

Η Dawn ήταν άστεγη από το 2014, κοιμόταν σε παγκάκια και ζούσε στους δρόμους και ο φίλος της – τον οποίο έβλεπε συχνά πυκνά – αποκάλυψε πως ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά και παρόλο που εκείνος προσπαθούσε να την βοηθήσει δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει πολλές φορές με την αδελφή της άτυχης γυναίκας, αλλά δεν είχε βρει ανταπόκριση.



H Kim Mathers και ο Eminem

Πηγή:tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.