Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Βέλγιο: Μανιάτης και Καρέλης συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 11άδα των μεταγραφών


«Η ελληνική κρίση αναγκάζει τις μεγάλες ομάδες να πωλούν τους καλύτερους παίκτες τους», αναφέρει βελγική εφημερίδα...



Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει στην κορυφαία 11άδα μεταγραφών στο βελγικό ποδόσφαιρο, με τους Μανιάτη και Καρέλη να συμπεριλαμβάνονται και τον Σωτήρη Νίνη να βρίσκεται στη 18άδα!

Η βελγική εφημερίδα «La Derniere Heure», αναφέρει χαρακτηριστικά για τη μετακίνηση του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό στη Γκενκ:
«Η ατυχία του ενός, είναι μερικές φορές η ευτυχία του άλλου. Η ελληνική κρίση αναγκάζει τις μεγάλες ομάδες να πωλούν τους καλύτερους παίκτες τους και έτσι έγινε με τον Καρέλη, που αποκτήθηκε για 3.5 χρόνια».

Όσον αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, οι Βέλγοι γράφουν:
«Τι θα φέρει η απόκτηση του 29χρονου Έλληνα, που πρόσφατα επέστρεψε από ρήξη χιαστών; Αναμφίβολα την εμπειρία και την νηφαλιότητά του, χωρίς τα ξεσπάσματα του Σαμπού Γιαταμπαρέ, που είναι πλέον στη Βέρντερ Βρέμης. Όμως δεν θα είναι εύκολο ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού να αντικαταστήσει τον διεθνή από το Μάλι».

Στη...18άδα μπήκε και ο Σωτήρης Νίνης με τη μετακίνηση στη Σαρλερουά.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.